Εορτολόγιο

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΡΙΑ: ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΚΗ «ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΔΗΜΙΩΝ» - ΦΟΒΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΗΜΙΚΑ


ΣΥΡΙΑ: ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΚΗ «ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΔΗΜΙΩΝ» - ΦΟΒΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΗΜΙΚΑ

E-mail Εκτύπωση PDF
15Οι ισλαμιστές αντάρτες στη Συρία κατέλαβαν ένα εργοστάσιο χημικών στην Συρία και η Ρωσία εξέφρασε τον φόβο της ότι μπορεί να χρησιμοποιηθούν χημικά όπλα από τους αντάρτες κατά των Αλαουϊτών και των Ελληνορθοδόξων!

Η πληροφορία για την κατάληψη του εργοστασίου προέρχεται από επιστολή που έστειλε το συριακό καθεστώς στα Ηνωμένα Έθνη, εντός της οποίας αποκαλύπτεται ότι οι αντικαθεστωτικοί έχουν καταλάβει εργοστάσιο όπου παράγεται τοξική χλωρίνη.

Στις επιστολές που έστειλε ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας  στο Συμβούλιο Ασφαλείας και το Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, αναφέρεται κατάρχήν ότι ότι ο κυβερνητικός στρατός σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κάνει χρήση χημικών όπλων εντός της Συρίας. Ο ίδιος ο Ρώσος πρέσβης στα Ηνωμένα Έθνη προχώρησε σε έκφραση ανησυχίας για τους χριστιναούς της Συρίας.

Βέβαια να σημειώσουμε ότι η συριακή κυβέρνηση δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθούν χημικά όπλα εκτός Συρίας...

Αυτό αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να κάνει χρήση των χημικών όπλων π.χ. κατά της Τουρκίας...

Αλλά το ενδιαφέρον βρίσκεται αλλού: Πέρα από το ότι oι του καθεστώτος προειδοποιούν ότι οι ισχυρισμοί πως η συριακή κυβέρνηση έχει πρόθεση να χρησιμοποιήσει χημικά όπλα μπορούν να παρακινήσουν στην αναζήτησή τους τους αντάρτες προκειμένου να προκαλέσουν προβοκάτσια, αναφέρεται ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για να χρησιμοποιηθούν μαζικά κατά των μειονοτήτων της Συρίας που δεν συμφωνούν με τους σουνίτες ισλαμιστές αντάρτες!

Σε ανταπόκριση του γερμνικού περιοδικού «Der Spiegel» από την Βηρηττό, αποκαλύπτεται η ύπαρξη μιας ‘‘Ταξιαρχίας δημίων’’ μεταξ? των ανταρτών, που έχει αναλάβει το έργο της εξόντωσης των χριστιανικών πληθυσμών της Συρίας.

Ένας αξιωματικός της συγκεκριμένης Ταξιαρχίας ομολόγησε στο περιοδικό ότι μόνο η μονάδα του έχει εκτελέσει περί του 1000 Σύρους χριστιανούς, απλά και μόνο επειδή ήταν χριστιανοί από το 2011.

Αλλά ακόμα και η γνωστή ΜΚΟ που υποστηρίζει τους "ακτιβιστές"- διάβαζε ισλαμιστές μακελάρηδες - το  «Παρατηρητήριο ?νθρωπίνων Δικαιωμάτων» [αραδέχθηκε πρόσφατα ότι «βασανιστήρια, εκτελέσεις και ακρωτηριασμοί διαπράττονται από ένοπλες ισλαμιστικές ομάδες κατά των χριιστιανικών πληθυσμών της Συρίας, που στην πλειοψηφία τους είναι Ελληνορθόδοξοι"!

Για τον μαζικό φόνο των Ελληνορθοδόξων που ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ψυχές στους συνολικά 2,2 εκατ. χριστιανούς της Συρίας, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών που πριν τέσσερις ημέρες έκανε δήλωση που αποδοκίμαζε (πάντα ήπια, βέβαια ...) την επικείμενη εκτόξευση βαλλιστικού βλήματος από την Βόρεια Κορέα (!), εν προκειμένω παραμένει ... άλαλο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.